• Nederlands
  • English
  • Deutsch
24 Aug 2022

Rijkaart aanwezig op de Südback 2022


De firma Rijkaart zal weer aanwezig zijn op de 2022 Südback beursshow in Stuttgart Duitsland.

Dit jaar zal Rijkaart voor het eerst aanwezig zijn samen met onze Duitse partner, Bäck Partner GmbH.

Ronald en Alexander Rijkaart staan ​​te popelen om bij te praten met al onze klanten en natuurlijk om nieuwe potentiële klanten te ontmoeten. Zij vertellen u graag meer over onze laatste innovaties op het gebied van Food Processing Equipment.

Meer dan ooit specialiseert Rijkaart zich in de branche, door zich te concentreren op de behoeften van onze klanten, zodat onze machines passen bij de specificaties van onze klanten. Maatwerk apparatuur voor een redelijke investering.

Niet alleen kan Rijkaart volautomatische industriële bakkerijen huisvesten, ook bakkerijen die klaar zijn voor de volgende stap naar automatisering willen we helpen.

De naam Rijkaart staat nog steeds voor kwaliteit, innovatie, maatwerk en persoonlijke aandacht voor onze nieuwe en bestaande klanten.

Van 22-25 Oktober 2022 vindt u Ronald en Alexander Rijkaart in Hal 7, stand D74.1.

Ze staan ​​voor je klaar voor een gezellig gesprek onder het genot van een heerlijk kopje koffie!


 

12 Sep 2019

Rijkaart aanwezig op Südback 2019

Dit jaar zal Rijkaart voor het eerst aanwezig zijn op de Südback in Stuttgart, Duitsland.

Net als tijdens de IBA 2018 in München zullen wij ook op de Südback onder de naam Rijkaart te vinden zijn. Het herkennen van de naam Rijkaart was een weerzien met vele oude bekenden en leverde ook weer vele nieuwe contacten op. De naam Rijkaart staat nog altijd voor kwaliteit, innovatie, maatwerk en persoonlijke aandacht aan onze nieuwe en bestaande klanten.

Van zaterdag 21 tot dinsdag 24 september 2019 staan Ronald en Laura klaar om onze klanten te verwelkomen voor een leuk gesprek met een heerlijke kop koffie.

Hall 5, stand 5E32 // Messe Stuttgart  21, 22, 23 en 24 september 2019

 

25 Feb 2019

Bakkersvak 2019 komt er weer aan!

Over twee weken begint voor ons alweer de derde editie van de Bakkersvak, dit jaar voor de tweede keer gehouden in Evenementenhal in Gorinchem. Wij zijn al volop bezig met de voorbereidingen en hebben weer een aantal leuke units klaar staan om aan u te laten zien.

Net als tijdens de IBA 2018 in München zullen wij ook op de Bakkersvak onder de naam Rijkaart te vinden zijn. Het herkennen van de naam Rijkaart was een weerzien met vele oude bekenden en leverde ook weer vele nieuwe contacten op. De naam Rijkaart staat nog altijd voor kwaliteit, innovatie, maatwerk en persoonlijke aandacht aan onze nieuwe en bestaande klanten.

Wij kijken er weer erg naar uit om onze bezoekers te verwelkomen op onze stand voor een leuk gesprek met een heerlijke kop koffie!

Evenementenhal Gorinchem 10, 11 en 12 maart 2019 // Stand C107

 

22 Oct 2018

RINC aanwezig op Bakkersvak 2018.

Ook dit jaar was RINC weer aanwezig op de Bakkersvak beurs, dit jaar voor het eerst gehouden in Gorinchem.
Rinc is een producent van technisch hoogstaande bakkerij machines. Een familiebedrijf voortgekomen uit de onderneming die in 1963 werd opgericht door de pionier in het vak,
C. Rijkaart. Vandaag de dag wordt RINC vertegenwoordigd door Ronald en Laura Rijkaart, derde en vierde generatie van het Rijkaart geslacht.
RINC is gespecialiseerd in maatwerk. Een klantgericht bedrijf met korte lijnen en flexibiliteit. In onze moderne fabriek in Geldermalsen produceren wij industriële productielijnen maar ook units die op bestaande lijnen inzetbaar zijn. 
Het leveringsprogramma van RINC bestaat o.a. uit lamineerlijnen, luxe broodlijnen, pie en quiche lijnen en universele deegverwerkingslijnen. Daarnaast leveren wij ook enkele units zoals meelstrooiers, doseermachines en alle denkbare gereedschappen die benodigd zijn om uw productieproces te automatiseren.
Voor meer informatie bezoek onze website www.rijkaart.eu, ons YouTube kanaal www.youtube.com/rinceurope of bel ons voor een vrijblijvende afspraak op 0345-473984.
We zien u graag op de Bakkersvak stand E139.

19 Oct 2018

Vind RINC bij de 2015 IBA in München!

Van 12 tot 17 september 2015 komt de bakkerijindustrie tezamen in München voor het IBA 2015. Rinc wil u uitnodigen onze stand te bezoeken en over ons programma en onze meest recente ontwikkelingen in dit specifieke programma te horen. We zouden het erg waarderen u te ontmoeten bij onze stand bij de IBA 2015, en om ons beschikbaar te maken.

U kunt ons vinden in hal B6, stand nummer B6.250.

Meer informatie: http://www.iba.de/en