• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Spare parts / service

Dagelijks voorzien wij klanten over de hele wereld van onderdelen / spare parts voor hun Rijkaart productie lijnen of units. Bent u in het bezit van een C. Rijkaart, Sasib Rijkaart of Rinc Europe lijn/unit en is een onderdeel versleten en aan vervanging toe? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een Parts Order Offerte.

Mailen kan naar: laura.rijkaart@rijkaart.eu

Rijkaart dienstverlening

Wij beseffen dat het productieproces van onze klanten centraal staat en doen er alles naar om onze dienstverlening aan te passen en rekening houdend met uw processen en productie.
Het begint met het leveren van een machine die optimaal invulling geeft aan de automatisering van de productiebehoefte in uw specifieke situatie.

“We hebben een sterke focus op continuïteit, zowel voor klanten als voor onszelf. Vanuit de kennis en ervaring die in generaties is opgebouwd denken we mee in het proces en adviseren en realiseren we de beste oplossing.”

Continuïteit
Het begeleidingstraject na de oplevering van een machine is om optimaal gebruik te faciliteren. Periodiek onderhoud zorgt voor stabiliteit en continuïteit in uw productieproces.

Alles op maat

En natuurlijk kunnen wensen veranderen. Wij zijn er zodra uw productieproces kan worden verbeterd, bijvoorbeeld op basis van kansen in de markt. En als er nieuwe technieken ontstaan die voor u relevant zijn dan hoort u dat van ons als eerste.

Ook onze service is dus maatwerk. Het kan bijvoorbeeld bestaan uit:

- ombouwen van bestaande productielijnen
- verbeteren of uitbreiden van productielijnen
- moderniseren van elektronica
- demonstraties en gebruikstrainingen
- revisie van machines of onderdelen
- onderhoud van oude Rijkaart-machines

Het uitgangspunt is altijd wat u nodig heeft voor een optimale bedrijfsvoer.

Team van specialisten

Dezelfde specialisten die betrokken zijn bij de totstandkoming van uw machine verzorgen het onderhoud en helpen u bij eventuele incidenten. Met kennis van uw situatie en apparatuur.

Wereldwijde service Service buiten Nederland wordt ingevuld met behulp van vaste samenwerkingen met lokale serviceorganisaties.

Betrouwbaarheid en bereikbaarheid Voor eerstelijns ondersteuning bij een machinestoring zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
U kunt terecht bij Johan Hol via johan@rijkaart.eu.