Ook dit jaar was RINC weer aanwezig op de Bakkersvak beurs, dit jaar voor het eerst gehouden in Gorinchem.
Rinc is een producent van technisch hoogstaande bakkerij machines. Een familiebedrijf voortgekomen uit de onderneming die in 1963 werd opgericht door de pionier in het vak,
C. Rijkaart. Vandaag de dag wordt RINC vertegenwoordigd door Ronald en Laura Rijkaart, derde en vierde generatie van het Rijkaart geslacht.
RINC is gespecialiseerd in maatwerk. Een klantgericht bedrijf met korte lijnen en flexibiliteit. In onze moderne fabriek in Geldermalsen produceren wij industriële productielijnen maar ook units die op bestaande lijnen inzetbaar zijn. 
Het leveringsprogramma van RINC bestaat o.a. uit lamineerlijnen, luxe broodlijnen, pie en quiche lijnen en universele deegverwerkingslijnen. Daarnaast leveren wij ook enkele units zoals meelstrooiers, doseermachines en alle denkbare gereedschappen die benodigd zijn om uw productieproces te automatiseren.
Voor meer informatie bezoek onze website www.rijkaart.eu, ons YouTube kanaal www.youtube.com/rinceurope of bel ons voor een vrijblijvende afspraak op 0345-473984.
We zien u graag op de Bakkersvak stand E139.